Klassisk massage

Behandlande massage som ökar blodcirkulationen och minskar stress och muskelspänningar. Här erbjuds du individuellt anpassad behandling utförd av certifierad massageterapeut. Här arbetar jag djupare med att tänja ut och regenerera musklerna. I synnerhet ger jag tillbaka musklernas ton och elasticitet. Exempelvis en behandling efter en vrickning eller ett brott. På tänjning är ett exempel mobiliseringen av skulderblad. Den här massagen passar både dig med-, eller utan problem. Du får rekommendationer kring egenstretch och träningsövningar för att få bukt med återkommande smärtor och problem.

30min 525:-   45min 695:-   60min 795:-   75min 950:-

c700x420
evasion-hanakasumi-corporal

Hanakasumi

Hanakasumi är en lyxig kroppsbehandling med inspiration från Japan. Behandlingen bjuder på en varm kroppspeeling med enzymer från papaya som peelar och mjukar upp din hud med en sorts mjuka peelingvantar. En lång fotmassage med akupressur och därefter masseras ett varmt sheasmör in på hela kroppen. Du blir skönt avslappnad och får en silkeslen återfuktad hud. Allt med doft av Japanska körsbärsblommor.

75min 995:-

Avslappningsmassage

Lugn och mjuk massage. Alla grepp utförs med ett lätt tryck och med långsamma rörelser till lugn och behaglig bakgrundsmusik. En massage för dig som känner dig stressad och har mycket spänningar i kroppen. Massagen ökar utsöndring av “lugn och ro” hormon vilket hjälper dig slappna av och ger dig återhämtning.

Massagen mjukar även upp muskulaturen och ökar blodcirkulationen och kan ge en bättre sömn.

30min 525:-   45min 695:-   60min 795:-   75min 950:-

Swedish-Massage-Fluidity-520x345
pexels-andrea-piacquadio-3757942

Massage Harmony

En avkopplande behandling för dig som vill absolut komma ner i varv. Massage på rygg-nacke, hand och armmassage med väldoftande olja därefter får du rengöring och massage på ansikte och dekolletage samt skalpmassage. För att öka avslappningen och öka din välmående får du en lugn stund i rummet med relaxmusik. Behandlingen avslutas med vårdande kräm.

Önskar du unna dig med en lite extra lyx? Du kan addera peeling och mask på ansikte för dig som vill ha extra uppfeschning samt fuktgivning på hy. Detta kan betala vid sidan av din friskvård till priset av 150 kr.

60min 850:-

Koppning

Koppning är en traditionell metod inom kinesisk medicin och kan liknas vid djup bindvävsmassage. Koppning används främst vid olika typer av smärta men också för att stimulera akupunkturpunkter. Det undertryck som skapas av kopparna ger ökad blodcirkulation och påverkar det lymfatiska systemet (kroppens reningssystem), bindväven, huden och underliggande vävnad. Koppningsmassage utförs genom att dra kopparna (glas eller plast) över huden. Koppning utförs antigen med en flödande rörelse över behandlingsområdet eller det traditionella sättet som en punktbehandling.

Observera att koppning ofta ger sugmärken/blåmärken på de områden som behandlas. OBS! Koppning skall undvikas om du har hjärtproblem, högt blodtryck, är diabetiker, strokepatient, gravid eller äter blodförtunnande medel.

Traditionell koppning

Behandlingen börjar med massage för att öppna upp lymfsystemet samt klassisk massage för att identifiera problemområden innan kopparna sätts på plats. Kopporna sitter kopparna kvar på huden i 10 till 15 minuter, för att lösa upp besvärliga muskelknutor eller för att påverka organens flöde av blod och energi. Undertrycket som skapas av koppen ökar blodcirkulationen mycket effektivt i både leder, muskler och associerade organ.

Är du känslig kan du få märke på huden där kopparna suttit? De försvinner efter ett par dagar. Du bör helst inte sola 1-2 dagar efter koppningen eftersom man kan få kärlbristningar.

Traditionell koppning 40min 695:-

Massage med koppning

Klassisk massage som kompletterad med silikonkoppar som utförs med en flödande rörelse över behandlingsområdet

Koppning fungerar som omvänd massage, där man istället för att utöva tryck använder vakuum används för att lyfta upp hud och bindväv. Detta för att öka blodcirkulationen, lymfcirkulationen och minska stagnation. På så sätt kan koppning påverka kroppens egen läkning och återhämtningsförmåga.

Kan förekomma lite sugmärke eftre behandlingen, väldigt individuell hur din hur är känslig. Oftast man får bara lite röd på huden, tack vare ökad blodcirkulationen.

Massage med koppning: 45min 695:-

pexels-rdne-stock-project-8313436

Hot Stone

Hot stone behandlingarna har en lugnande och stressreducerande effekt samtidigt som den ger ny kraft och energi.

Stone treatment. Top view of beautiful young woman lying on front with spa stones on her back.  Beauty treatment concept.

Hot stone massage

Behandlingen hjälper till att rensa ut slaggprodukter och lämpar sig bra för Dig som vill varva ner, minska stressen och återhämta Dig. Framkallar blodfullhet, ökar ämnesomsättningen, verkar lugnande, tar bort energiblockeringar vilket startar upp organismens självläkande kroppsliga-själsliga processer.

För att förhöja effekten använder vi oss av aromaoljor. Massagen, värmen från stenarna och oljornas dofter ger en total avslappning.

30min 525:- 60min 795:-

Hot stone LYX

Masseras hela kroppen med varma stenar som efter massage ligger och värkar på större chakrapunkter och tar bort energiblockeringar vilket startar upp organismens självläkande kroppsliga-själsliga processer. Massagen följer en ansiktskur med rengöring, massage, mask och skalpmassage. En riktig avslappnande behandling som passar för dig som känner sig trött och vill ladda upp sig.

För att förhöja effekten använder vi oss av aromaoljor. Massagen, värmen från stenarna och oljornas dofter ger en total avslappning.

85min 995:-

Mix-massage Hot Stone

Behandlande massage med stenarna. Behandlingen passar alla som tycker om värme, att få varm massage. Syretillförseln till musklerna ökar och den ökade blodcirkulationen hjälper också till att transportera bort toxiner (gifter) och avfallsprodukter från musklerna.

När de ytliga musklerna slappnar av (med hjälp av värmen) kan man lättare massera de djupliggande musklerna med hjälp av de varma stenarna.

30min 525:- 45min 695:- 60min 795:-

Är din behandling en friskvårdsaktivitet?
Alla våra massagebehandlingar är godkända som friskvårdsaktivitet av Skatteverket!