Frågor och Svar

Om du vill köpa ett presentkort kontakta mig via kontaktformulären på websidan ,mejl eller telefonen. Presentkortet kan hämtas på Linnégatan 17A i Linköping i en förbokad tid eller kan skickas med posten. Kostnad för posten är 35 kronor.

Presentkortet kan fyllas med på frivilligt belopp som är giltig för 1 år från inköpsdatumet.

Nej, klippkorten är personliga då de kan användas som friskvård.

Har du ett specifikt problem eller ett område du vill vi ska fokusera på, boka klassisk. Om du bara vill ha en allmän avslappnande massage så boka in en avslappningsmassage. Om du är tveksam kontakta oss så hjälper dig!

Absolut lättaste sätt är att fylla i formuläret på kontaktsidan. Eventuell skicka sms så kontaktar vi dig så fort som möjligt.

Det finns inget öppet reception och vi har svårt att svara i telefonen under behandlingarna.

Av- eller ombokning måste ske senast 24 timmar före utsatt tid, annars utgår full debitering. Om du har bokat flera behandlingar var noggrann vid avbokning med att tala om att du ska avboka flera behandlingar.

För att vara säker på att du ska få hela din behandling är det viktigt att du kommer i tid. Kom gärna en stund före, anmäl dig i receptionen och sitt ner och slappna av före din behandling. Vi rekommenderar att du kommer 5 min före utsatt tid.

Det är viktigt att du kommer i tid till behandling. Vid sen ankomst förbehåller vi oss rätten att förkorta behandlingen.

Om du har återkommande problem, är rekommendationen att gå på massage en gång i veckan till en gång varannan vecka. Om du går på massage i förebyggande syfte är det bra att i alla fall gå en gång i månaden.

Undvik massage om du har vissa sjukdomar.

En kraftig och djupgående helkroppsmassage kan vara olämpligt för personer med jättehögt blodtryck, pågående infektion med feber, cancer, hjärtsjukdom, blodpropp, benskörhet eller andra svåra sjukdomar. Nästan alla kan däremot få mjuk och lätt massage.

Vi har satt en fast åldersgräns på 12 år och då endast i special fall och med en förälder närvarande i lokalen, men inte i rummet. Vi ser helst att du som kommer är över 16 år så att dina muskler och leder är utvecklade.